Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- عضو هيات مديره انجمن نيرو محرکه و قطعه سازان کشور گفت: اکنون شاهديم خودروهاي با کيفيت پايين داخلي سازي شده اند که افتخار نيست و اين موضوع شامل خودروهايي که از قطعات «هاي تک» استفاده مي‌کنند، نمي شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، `رضا پاشايي` امروز (دوشنبه) در حاشيه سيزدهمين نمايشگاه بين المللي قطعات، لوازم و مجموعه خودرو تهران درجمع خبرنگاران افزود: قطعه سازان کشور قادر به توليد قطعات پيچيده و هاي تک هستند به شرطي که مسئولان به اين موضوع، ايمان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به ترکيه اشاره کرد و گفت: زماني صنعتگران آن کشور براي دريافت آخرين فناوري ها و آموزش از صنعتگران ايراني کمک مي‌گرفتند، اما امروز با برنامه‌ريزي و حمايت‌هاي مالي و معنوي دولت شان رشد کرده و از ما پيشي گرفته اند.
پاشايي گفت: متاسفانه قطعه‌سازان ايراني هيچ گاه از حمايت هاي لازم در داخل برخوردار نبودند، بلکه با پول خود کار کرده و توليد خود را در اختيار خودروسازان قرار دادند؛ اگر اين سرمايه ها را از صنعت خودروسازي بيرون بکشند خودروسازان داخلي نيز سقوط خواهند کرد .
عضو هيات مديره انجمن نيرو محرکه و قطعه سازان کشور ادامه داد: صنعت خودروسازي ايران از ظرفيت هاي لازم برخوردار است که بايد به آن بها داده شده و سرمايه گذاري انجام شود و پس از آن از اين واحدها انتظار داشته باشيم، اما مشکل آنجاست که در ايران خودروهاي با فناوري بالا توليد نمي شود.
وي در پاسخ به ايرنا در خصوص انبار کردن قطعات و لوازم خودرو خاطرنشان کرد: امروز با افزايش قيمت مواد اوليه، قطعه سازان ديگر تواني براي توليد و سپس دپوي قطعات ندارند.
شهابي تاکيد کرد: دولت بايد قيمت خودروها را واقعي و همچنين نسبت به تامين قطعات مورد نياز اقدام کند تا خودروها تجاري شده و وارد بازار شوند.
وي تصريح کرد: فرمول تعيين قيمت متعارف براي خودرو متشکل از قيمت مواد اوليه، سطح دستمزد و سود متعارف 2 تا چهار درصدي (نه 20 درصدي) است و اگر از اين فرمول خارج شويم قطعا قيمت‌ها غيرواقعي خواهد بود.
اين مسئول تأکيد کرد: قيمت گذاري واقعي در خودرو همواره نزديک به قيمت آزاد بايد انجام شود و دولت بايد فضا را براي فعاليت آزاد اقتصادي باز بگذارد تا همه بتوانند بهره‌برداري کرده و رقابت کنند.
وي ادامه داد: حتي بايد فضايي فراهم شود که خودروسازان صاحب برند جهاني در کشورمان حضور يابند تا خودروسازان داخلي نيز از آنها ياد گرفته و به رقابت با آنها بپردازند.
شهابي گفت: شايسته مردم ايران نيست که بعد از چند دهه همچنان سوار خودروهايي نظير پرايد شوند.
به گزارش ايرنا، سيزدهمين نمايشگاه بين المللي قطعات، لوازم و مجموعه هاي خودرو تهران امروز (دوشنبه) با حضور 190 شرکت خارجي از 11 کشور و 510 شرکت داخلي در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران آغاز بکار کرد.
اين نمايشگاه تا 24 آبان هر روز از ساعت 9 تا 17 در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران آماده بازديد علاقه مندان و فعالان صنعت خوردو است.
اقتصام* 3065*9186**2022
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس

امیرمسعود عابدین: شرایط بازار خودرو ایران در چند سال اخیر به سمتی رفته که نوعی طنز تلخ به حساب می‌آید. قیمت خودرو در کشورمان هرروز غیرمنطقی و دست نیافتنی‌تر می‌شود. در کنار این حقایق، این موضوع که با مبلغ پرداختی برای خرید خودرو، در بازار حاشیه خلیج فارس می‌توان سوار ماشین صفر کیلومتر و باکیفیت شد، بیشتر آزاردهنده می‌شود.

در حال حاضر بخش قابل‌توجهی از بازار ایران دست خودروهای چینی افتاده و هرروز به تعداد این نوع خودروها اضافه می‌شود. مونتاژکاران و واردکنندگان خودروهای چینی از این موقعیت آشفته و اسفناک بازار سوء استفاده کرده و قیمت‌هایی غیرمنطقی برای خودروهایشان تعیین می‌کنند.

به این بهانه قصد داریم به این موضوع بپردازیم که با داشتن مبلغ ۲ میلیارد تومان که ارزش یک خودروی چینی متوسط در بازار ایران است، چه خودروهایی را می‌توان در بازار حاشیه خلیج فارس و کشور امارات خریداری کرد.

(همگی خودروها صفر کیلومتر هستند)

۱. تویوتا راو فور ۲۰۲۴ لیمیتد، با قیمت ۱۱۷ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان

۲. تویوتا هایلوکس ۲۰۲۴ فول آپشن، با قیمت ۱۱۶ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان

۳. کیا سورنتو ۲۰۲۳، با قیمت ۱۱۵ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومان

۴. هیوندای سانتافه ۲۰۲۳، با قیمت ۱۱۴ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

۵. تویوتا فورچونر ۲۰۲۴، با قیمت ۱۱۲ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان

۶. کیا K۵ (اپتیما) ۲۰۲۳، با قیمت ۱۰۷ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان

۷. هوندا آکورد ۲۰۲۳، با قیمت ۱۰۴ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

۸. فولکس واگن ID.۴ کروز ۲۰۲۳، با قیمت ۱۰۲ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

۹. تویوتا کمری ۲۰۲۲ فول آپشن، با قیمت ۱۰۰ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان

۱۰. هیوندای سوناتا ۲۰۲۳، با قیمت ۱۰۰ هزار درهم، معادل یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۵۴۳۲۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904361

دیگر خبرها

  • دسته گل جدید شهرداری تهران؛ دفاع از اتوبوس دست دوم چینی و تخریب تولیدات داخلی در سال «جهش تولید»
  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول