Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ «محمد تیموری» امروز (سه شنبه) در جریان دومین روز از دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو تهران  از کمبود نقدینگی برای توسعه فعالیت ها، تولید و سرمایه در گردش مورد نیاز، همچنین سود بالای تسهیلات بانکی به عنوان مهمترین مشکلات فراروی فعالان تولیدی خود یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی که در زمینه تولید چراغ و آیینه انواع خودروی سواری و باری کوچک فعال است، افزود: امروز تأمین مالی از بانک ها با نرخ های بالا و گاه با سود 30 درصدی میسر می شود که نمی تواند راهگشای بهبود وضع تولید باشد.
این فعال صنعتی یادآوری کرد که مواد اولیه مورد نیاز خود را از داخل و بخشی از آن را از خارج کشور و کشورهای آلمان، تایوان، کره جنوبی و چین وارد می کند، اما در زمان اعمال تحریم ها شرکت متبوعش به دلیل ناتوانی در تأمین این مواد تا مرز نابودی و تعطیلی کامل پیش رفته بود.
تیموری ادامه داد: برخی اظهارات دولتمردان وقت از جمله عبارت مشهور «پراید کیلویی چند؟» از سوی رئیس دولت دهم نیز تأثیر سوء مضاعفی بر فعالیت فعالان خودرویی و صنایع وابسته گذاشته بود؛ به طوری که به شرکت ما تا 20 درصد تعدیل نیرو داشته و اضافه کاری های کارکنان را به صفر برسانم؛ موضوعی که مشابه آن را برای بسیاری دیگر از شرکت ها و صنایع شاهد بودیم.
وی گفت: در زمان تحریم های اقتصادی، قادر به تأمین مواد اولیه پلاستیکی و بی کربنات، همچنین ماشین آلات مورد نیاز این صنعت نبودیم و اگر هم امکان این امر میسر می شد، با چند دست گشتن از طریق واسطه های متعدد امکانپذیر می شد که خود، افزایش هزینه های شرکت را به همراه داشت.
تیموری همچنین با اشاره به سختی امکان مبادلات بانکی در زمان تحریم ها، اظهار کرد: عمده پرداخت های شرکت به خارجی ها در این زمان از طریق صرافی ها به انجام می رسید که با ریسک ها و مشکلات خاص خود همراه بود.
وی تصریح کرد: در همین پیوند، اما برجام مسکّنی بر دردهای پرشمار فعالان این صنعت بود که تسهیل در پرداختی ها و تأمین مواد اولیه را به دنبال داشته است.
این تولیدکننده لوازم خودرویی ادامه داد: اکنون برخی بانک های کوچک و متوسط آسیایی و اروپایی (به طور عمده بانک های آلمانی، ایتالیایی، چینی، کره ای و تایوانی) به گشایش اعتبار برای شرکت ها اقدام می کنند؛ هرچند هنوز نیز به ناچار و به دلیل رفع نشدن کامل تحریم های بانکی ناگزیر از پرداخت در برخی موارد از طریق صرافی ها هستیم.
وی اضافه کرد: امروز این شرکت تولیدی با پشت سر گذاشتن فشار تحریم ها برای 200 نفر به صورت مستقیم و بیش از 400 نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی داشته است و حتی برخی محصولات خود را در همکاری با سایپا و ایران خودرو به بازارهای عراق و سوریه صادر می کند.
این فعال صنعتی بیان داشت: با وجود عرضه تولیدات کیفی، اما به دلیل صادرات اندک خودرویی کشور، نمی توانیم قابلیت های صادراتی مان را به فعلیت در آوریم.
وی تصریح کرد: ارتقای صادرات کشورمان در گرو تعامل دولت با جهان است و باید اجازه داد سیاست و اقتصاد هر یک در مسیر خود به پیش بروند.
 دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو تهران که بزرگترین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو خاورمیانه محسوب می شود، از روز گذشته (دوشنبه) با حضور منصور معظمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و با مشارکت هزار و 80 شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش یافت.
در این نمایشگاه شرکت ها و نمایندگان 23 کشور از مناطق مختلف جهان، جدیدترین تولیدات و خدمات خود را در معرض دید علاقه مندان قرار دادند.
ترکیه، چین، تایوان، کره جنوبی، هند، آلمان، هلند، ایتالیا، دانمارک، بلژیک، لهستان، امارات متحده عربی، اتریش، استرالیا، اسپانیا، ژاپن، سوئد، فرانسه، انگلیس، آرژانتین، رومانی، برزیل و اندونزی کشورهایی هستند که در نمایشگاه قطعات خودرو تهران حضور دارند.
این نمایشگاه در فضایی افزون بر 35 هزار متر مربع و در 18 سالن نمایشگاهی و فضای باز محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا شده است که نسبت به سال گذشته 10 درصد رشد نشان می دهد.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو تهران تا 25 آبان و هر روز از ساعت 9 تا 17 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آماده بازدید علاقه مندان است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۰۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز در حالی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی با حضور وزیر نفت و مدیران ارشد صنعت نفت آغاز کرد که افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال وشکست پروژه تحریم حکایت دارد.

در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

وزیر نفت در آیین گشایش بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تاکید کرد که دولت سیزدهم معطل قدرت‌های بزرگ نشد و بر توان داخلی تکیه کرد و ۶۰ درصد به تولید نفت، ۵۴ میلیون متر مکعب به تولید گاز، بیش از ۲۲۰هزار بشکه به ظرفیت پالایشی و۱۰ میلیون تن به تولید محصولات پتروشیمی افزود.

به گفته اوجی؛ وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آنها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم. وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار به امضا رسیده است.

این نمایشگاه از تاریخ ۱۹ لغایت ۲۲ اردیبهشت ماه در محل بین‌المللی نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین